Drop Slankekuren’s Julehæfte 2014

Med opskrifterne i dette julehæfte, får du alle de gode, traditonelle juleretter i fedt- og kaloriefattige versioner.

Det smager lige så godt som det plejer – så julen kan vedblive med at blive mavernes fest, men ikke sætter sig på sidebenene.

DKK 39,00

Categories: ,
Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/julenyt.dk/public_html/wp-content/themes/susanne/functions.php on line 244

Beskrivelse

Dropslankekuren's julehæfte For mange er julen den tid på året, hvor maven får den største gave. Der er masser af alt den gode, lækre traditionsrige julemad på bordet og masser af hygge opgennem hele december måned – og hygge er jo i høj grad også noget, man kommer i maven, ikk!

Nytårsdag, når man så vågner efter nytårsbraget, slår virkeligheden igen i form af 5-10 kilo ekstra på vægten – og så følger Januar med slankekur og alt det der.

Men sådan behøver det ikke at gå! For med Drop Slankekuren‘s store julehæfte, får du fedtfattige og kalorielette versioner af de gode, tradionsrige danske juleretter. Her er alt lige fra risengrød over julegås til risalamande – og det smager ganske som det plejer, så der er ingen grund til at rynke på næsen og begynde at tænke på kaninfoder. Med lidt omtanke og udskriftning af nogle enkelte ingredienser i opskrifterne, kan du snildt kokkerere de samme retter, som du plejer – og spare på både kalorier og fedt.

Vi siger velbekomme og god fornøjelse!

For julen vedbliver med at være mavernes fest – det sætter sig bare ikke nær så meget på sidebenene!