Julegaver

Julegaver er det centrale ved julen for mange mennesker – men måske nok mest børnene. De glæder sig og er spændte. Hvem husker ikke hvor lang juleaftens dag kunne være. Timerne sneglede sig afsted. Det er vi mange voksne, der længes tilbage til, for når man står med ansvaret for julemiddag og det hele er juleaftens dag alt, alt for kort.

Julegaver

Julegaver til børn

Netop fordi børnene er dem, der ser mest frem til at få deres julegaver, er det julegaver til børn, de fleste går på jagt efter. Det er blevet sværere med årene, fordi børn i dag er meget mere bevidste forbrugere end de var, da vi selv var små.

Hvert år har sin nye modedille og sit nye mærke indenfor legetøj – og forældre og bedsteforældre bladrer febrisk de overkrydsede julegavekataloger fra BR og andre legetøjsbutikker igennem. De kan få hjælp på vores side med julegaver til børn, hvor vi har samlet en række julegaveideer til børn og barnlige sjæle.

Julegaver til ham

Næstefter børnene er det manden, der bliver søgt efter julegaver til. Det foregår på oftest på nettet og for det meste på tøj- eller gadgetsider – og det er selvfølgelig partneren, der er på spil.

Vi har forsøgt at samle et udvalg af nye, hotte julegaver til ham i vores særlige sektion med julegaver til mænd.

Julegaver til hende

På internettet søges der mindre på julegaver til hende end til børn og mænd. Det er fordi kvinder går meget mere op i at finde den rigtige julegave end mænd – nå ja, og børn. Manden panikindkøber tit i sidste øjeblik og hvilken butiksansat kan ikke fortælle morsomme historier om fortravlede mænd, der er væltet ind i butikken lige før lukketid d. 23. december og febrisk revet gaveemner ned fra hylderne.

Så kære mænd, kom ind i kampen og få ny inspiration – og handl billigere – ved hjælp af vores særlige sektion med julegaver til hende.

Julegaver indenfor budget

Vi har gjort det nemt at holde gavebudgettet i år. Bare indstil skydeknappen øverst til højre på alle gaveoversigterne til det beløb, du har afsat til gaven til en given person. Så viser vi dig kun det, du har penge til i budgettet.